UZBUDLJIVA HOROR PRIČA OD VEČERAS NA KURIR TELEVIZIJI: Gledajte tinejdž misteriju Blok 27 radnim danima od 22 časa
Foto: Kurir televizija

UZBUDLJIVA HOROR PRIČA OD VEČERAS NA KURIR TELEVIZIJI: Gledajte tinejdž misteriju Blok 27 radnim danima od 22 časa

Vesti -

Serija "Blok 27" izazvala je veliko interesovanje publike nakon premijernog emitovanja, a od srede, 7. decembra, svakog radnog dana u terminu rezervisanom za "krimi serije" od 22 časa imaćete priliku da pratite popularnu seriju na Kurir televiziji.

Horor misterija reditelja Miomira Miloševića govori o čudnovatim nestancima dece i odvodi publiku u podzemne kanale ogromnih betonskih zgrada. Zaplet počinje kada Rastko, uzoran đak i sportista, nestaje po povratku sa treninga, a njegova uporna sestra i dva prijatelja kreću u potragu za njim. Od lokalnog čudaka saznaju da je Rastko u Bloku 27, ali taj blok ne postoji - u izgradnji je broj 27 preskočen.

Serija Blok 27
foto: Kurir televizija

Milica, Bogdan i Darko polako razotkrivaju natprirodnu misteriju koja seže 50 godina u prošlost, u doba kada je Novi Beograd građen. U isto vreme, inspektorka Sonja Nikolić, odrasla u blokovima, priziva sećanje iz sopstvene prošlosti.

Serija prati i realne probleme sa kojima se mladi danas sureću - vršnjačko nasilje, loše odluke koje donose u nedostatku pažnje ili traumi koju preživljavaju u porodici.

Glavne uloge tumače Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, Ivana Mladenović, Strahinja Kostić, Katarina Marković, Milovan Filipović, Tatjana Kecman, Goran Šmakić, Bojana Zečević i drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track