GRAD NOVI SAD POMAŽE Gradonačelnik Đurić pozvao sve da se prijave na AKTUELNE KONKURSE, evo gde možete dobiti sve informacij
Foto: Beta Milan Obradović

GRAD NOVI SAD POMAŽE Gradonačelnik Đurić pozvao sve da se prijave na AKTUELNE KONKURSE, evo gde možete dobiti sve informacij

Vesti -

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić pozvao je sve zainteresovane sugrađane da se prijave na konkurse koji će im pomoći da realizuju njihove poslovne ideje.

Do 27. septembra otvoren je konkurs za samozapošljavanje s ukupnim sredstvima od 59 i po miliona dinara. Prijavljeni koji ispunjavaju sve uslove mogu dobiti najmanje 300.000 dinara, a najviše 500.000 dinara.

U toku je i konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za podršku razvoja ženskog preduzetništva na teritoriji Grada. Za ovaj konkurs su opredeljena sredstva od 10 miliona dinara, a maksimalan iznos po prijavi je 400.000 dinara.

Još šest dana zainteresovani imaju priliku da se prijave za dodelu sredstava za podršku mladima u ruralnim sredinama, za koji je izdvojeno 21.173.000 dinara.

Sugrađani su pozvani i da se do 21. septembra prijave za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme za preradu voća i povrća i izgradnje vizuelnog identiteta prerađivača na teritoriji Grada. Za ovaj konkurs izdvojeno je 9 i po miliona dinara, a maksimalan iznos po prijavi je 1.400.000 dinara.

-U Gradu Novom Sadu trenutno su u toku Javni pozivi na aktuelne konkurse koje je raspisala Gradska uprava za privredu u oblastima zapošljavanja, privrede i poljoprivrede. Putem ovih konkursa, želimo zainteresovanim građanima da omoćimo da realizuju svoje poslovne ideje, unaprede svoje poslovanje i doprinesu ukupnom razvoju naše lokalne zajednice. Detaljne informacije o konkursima, uslovima i potrebnoj dokumentaciji mogu se pronaći na sajtu Grada Novog Sada (http://www.novisad.rs) i Gradske uprave za privredu (https://privredans.com/). Nastavljamo da podstičemo razvoj lokalne privrede, podržavamo inovacije i jačamo privredni potencijal našeg Grada- stoji na Instagram profilu prvog čoveka Grada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track