POBEDNIČKI TIM U DOLINI REKE RAŠKE
Foto: Promo

POBEDNIČKI TIM U DOLINI REKE RAŠKE

Vesti -

Turističko naselje „Ras“ nalazi se na devet kilometara od Novog Pazara, u dolini reke Raške, u samom podnožju starog grada Rasa. Inicijalni objekat, koji datira još iz 1965. godine, renoviran je 2008. i pretvoren u jedno od modernijih mesta za odmor u ovom delu Srbije.

Prema rečima menadžera objekta, Fahira Ramovića, gostima je na raspolaganju 19 soba, sa ukupno 25 ležaja, veliki „a la carte“ restoran, sala za veselja – otvorenog i zatvorenog tipa – igraonica za decu i puno drugih zabavnih sadržaja.

Telekom
foto: Promo

Ipak, kako je u današnje vreme neophodno biti u kontaktu sa drugima i u toku sa svime, turističko naselje „Ras“, svog idealnog partnera pronašlo je u Telekomu Srbija, koji je omogućio lakše poslovanje objekta i komforniji boravak gostiju, kaže Ramović. On je dodao da su FiberPro i Hotel TV samo neke od usluga koje se koriste u ovom naselju.

Turističko naselje „Ras“ poznato je po udobnom smeštaju, dobroj hrani i mirnom okruženju koji uz prijatne domaćine i tehnološki opremljene prostorije čini da se osećate baš kao kod kuće. Iz „Rasa“ poručuju da dođete i uverite se da pobednički tim ne treba menjati.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track