BRATU ZARIO NOŽ U VRAT, PA GA MRTVOG ODVEZAO U BOLNICU: Stravičan zločin u Crnoj Gori
Foto: Shutterstock

užas u bijelom polju

BRATU ZARIO NOŽ U VRAT, PA GA MRTVOG ODVEZAO U BOLNICU: Stravičan zločin u Crnoj Gori

Vesti -

Elmaz Beganović (38) uhapšen je sinoć zbog sumnje da je kuhinjskim nožem ubio svog brata Elvisa Beganovića (37), koji je od posledica ranjavanja umro.

Iz Uprave policije saopšteno je da im je bjelopoljska Hitna medicinska pomoć oko 21 čas javila da je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezen muškarac bez znakova života, sa ubodnom ranom u predelu vrata.

- Preduzimajući operativne mere, policijski službenici su došli do saznanja da se radi o E.B. (37) iz Bijelog Polja. Ispred porodične kuće B, u mestu Nedakusi, izvršen je uviđaj, prikupljena su obaveštenja od nekoliko lica, te je policija došla do sumnje da je na pomenutom mestu, nakon kraće rasprave, E.B. (38) iz Bijelog Polja, zadao udarac kuhinjskim nožem, dužine sečiva 20 cm, u predelu desne strane vrata bratu E.B. (37), koji je od zadobijenih povreda preminuo - navodi se u saopštenju.

Iz bjelopoljske Bolnice "Vijestima" je potvrđeno da je Elvis Beganović u tu zdravstvenu ustanovu dovezen bez znakova života, a da ga je u bolnicu dovezao brat koji ga je ubio.

- E.B. je zadobio teške telesne povrede u predelu vrata, nanešene oštrim predmetom. Lekari su, na žalost, jedino mogli da konstatuju smrt - saznaju "Vijesti" iz Bolnice.

Kurir.rs/Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track