RAT KOJI MENJA SVET PRED NAŠIM OČIMA! Ne propustite specijal Kurir televizije povodom godišnjice rusko-ukrajinskog sukoba
Foto: Kurir

RAT KOJI MENJA SVET PRED NAŠIM OČIMA! Ne propustite specijal Kurir televizije povodom godišnjice rusko-ukrajinskog sukoba

Vesti -

Na godišnjicu početka rusko-ukrajinskog sukoba, gledaoci Kurir televizije imaće priliku da prate sva najnovija dešavanja, čuju analize i prognoze stručnjaka, ali i ekskluzivne ispovesti Rusa i Ukrajinaca u emisijama "Redakcija" od 7 časova, "Puls Srbije" od 11 časova, "Usijanje" od 19.55 časova, kao i u informativnom programu.

GLEDAJTE JUTARNJI PROGRAM "REDAKCIJA" OD 7.00 ČASOVA
Rat je odneo veliki broj vojnika na obe strane, ubijeno je više od 10.000 civila, među kojima su i deca. Usledila je i najveća izbeglička kriza u Evropi od Drugog svetskog rata. Preko 13 miliona Ukrajinaca pobeglo je iz zemlje ili je moralo da napusti svoje domove i preseli se u druge delove Ukrajine. Mnogi gradovi su uništeni, rat u Ukrajini doveo je do promena u čitavom svetu, a pored velike izbegličke, usledila je i ekonomska kriza, najveća od Drugog svetskog rata.
U jutarnjem programu Kurir televizije "Redakcija" rusko-ukrajinski sukob analizira, iz svih uglova, veliki broj vojnih, političkih i ekonomskih stručnjaka. Ne propustite jutarnji program "Redakcija", sutra od 7 do 9.55 časova na Kurir televiziji!
PRATITE "PULS SRBIJE" OD 11 ĆASOVA

Rat koji menja svet pred našim očima. Ko će odneti pobedu i po koju cenu? Da li je trajni mir uopšte moguć? Specijalna emisija Kurir televizije posvećena je dvogodišnjici rata u Ukrajini, sa specijalnim gostima u studiju analiziraćemo dosadašnji tok sukoba i probati da odgovorimo na sva goruća pitanja.

Pretite Puls Srbije specijal sutra od 11 časova samo na Kurir televiziji!

NE PROPUSTITE USIJANJE OD 19.55 ČASOVA

U "Usijanju" ne propustite analizu sukoba u Ukrajini iz više uglova. Sutra ćemo se podsetiti ključnih trenutaka koji su definisali tok sukoba, analiziraćemo moguće scenarije razrešenja, ali i pozabaviti se ključnom temom – ljudima kojima se od 24. februara 2022. život zauvek izmenio.

Ne propustite "Usijanje" sutra od 19.55 časova samo na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track