NE PROPUSTITE U PETAK, 19. APRILA, DVA POKLONA UZ KURIR! PLASTIČNA KAŠIKA MERICA + dodatak TV Ekran
Foto: Kurir

NE PROPUSTITE U PETAK, 19. APRILA, DVA POKLONA UZ KURIR! PLASTIČNA KAŠIKA MERICA + dodatak TV Ekran

Vesti -

U petak, 19. aprila, imamo poseban poklon za sve vas! Uz svaki primerak Kurira, dobijate praktičnu plastičnu kašiku mericu, neizostavan dodatak svake kuhinje.

Ova kašika merica je savršena za precizno doziranje sastojaka prilikom pripreme jela. Bez obzira na to da li pravite omiljenu tortu, koktele ili testo za kolače, ova merica će vam olakšati posao i osigurati tačne proporcije svaki put.

Njena jednostavna upotreba i čvrsta izrada čine je idealnim alatom za svakodnevnu kulinarsku upotrebu. S jasno označenim merama, možete lako i precizno izmeriti sve sastojke za savršen rezultat.

Ne propustite priliku da obogatite svoju kuhinju ovim korisnim dodatkom. Nabavite svoj primerak Kurira u petak, 19. aprila, i uživajte u praktičnom poklonu koji će unaprediti vaše kulinarske veštine!

Kurir, TV Ekran
foto: Kurir

U dodatku TV Ekran čitajte:

Danijela Pantić: Mozaik mog života čine male stvari: Voditeljka “Mozaika” na Kurir televiziji govori o tome šta ovaj kviz izdvaja od konkurentskih i prepričava anegdote koje se tokom snimanja dešavaju u studiju s takmičarima

Zoran Cvijanović: Nepravda je uvek ista, samo su posledice koje izazove velike ili male

Đorđe Erčević: Želja mi je da se vratim sebi kakav sam bio, dosledan svojim snovima

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track