U utorak, 21. maja, Kurir vam poklanja BESPLATAN PRIMERAK DNEVNIH NOVINA Kurir slavi, vi dobijate!
Foto: Kurir

21 GODINU S VAMA!

U utorak, 21. maja, Kurir vam poklanja BESPLATAN PRIMERAK DNEVNIH NOVINA Kurir slavi, vi dobijate!

Vesti -

Kurir ove godine obeležava značajan jubilej – 21 godinu postojanja! Od svojih početaka kao dnevne novine, Kurir je izrastao u prvu medijsku platformu u Srbiji sa svoje četiri ekstenzije – dnevnim novinama, portalom, televizijom i društvenim mrežama. Ovaj impresivni razvoj pokazatelj je naše posvećenosti inovacijama i kvalitetu informisanja.

Povodom obeležavanja našeg rođendana, pripremili smo poseban rođendanski broj koji će biti štampan u tiražu od čak 200.000 primeraka i besplatno podeljen širom Srbije i regiona u utorak, 21. maja. Potrudili smo se da ovaj broj bude nagrada za vašu vernost našem brendu. Zato vas u rođendanskom broju očekuje bogat i raznovrstan sadržaj: zanimljivi intervjui, ekskluzivne priče, reportaže i životne ispovesti.

Ne propustite priliku da uživate u specijalnom izdanju Kurira koje slavi našu dugogodišnju tradiciju pružanja kvalitetnih informacija i zabave. Hvala vam što ste bili uz nas svih ovih godina – vaša podrška je bila ključna za naš rast i uspeh! S nestrpljenjem iščekujemo da zajedno proslavimo ovaj jubilej i nastavimo da stvaramo nove, uzbudljive sadržaje za vas!

Kurir slavi, vi dobijate!

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track