Er Srbija otvorila prvu poslovnicu na Tašmajdanu!

Preuzeta jatova poslovnica

Er Srbija otvorila prvu poslovnicu na Tašmajdanu!

Beograd -
Generalni dirketor Er Srbije Dane Kondić je naveo da će danas, osim poslovnice, biti otvoreni i sajt kompanije i njena fejsbuk stranica, da će sutra biti predstavljen avion i kabinsko osoblj
1 / 11

BEOGRAD - Nacionalna avio kompanija Er Srbija danas je dobila svoju prvu poslovnicu u Beogradu - u prostoru nekadašnje poznate Jatove poslovnice kod Crkve Svetog Marka.

Poslovnicu novog srpskog avio brenda otvorili su ministar privrede Saša Radulović i generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

"Er Srbija je prvo javno preduzeće koje je postavljeno na zdrave noge", rekao je Radulović.

"Rekli smo da hoćemo zdravu državu i zdravu ekonomiju, da preduzeća moraju da posluju profitabilno i da pružaju dobre usluge, kao i da u konkurenciji na tržištu ostvare bolji rezultat", poručio je ministar.

Generalni dirketor Er Srbije Dane Kondić je naveo da će danas, osim poslovnice, biti otvoreni i sajt kompanije i njena fejsbuk stranica, da će sutra biti predstavljen avion i kabinsko osoblje.

U naredna dva dana, Er Srbija promotivno nudi svojim budućim klijentima mogućnost kupovine dve karte za letove Er Sbrije po ceni od jedne.

http://www.youtube.com/watch?v=RWsYL7DccKw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track