JP Gradsko stambeno uspešno učestvovalo na 12. Dečijem sajmu!

Jedan od najposećenijih štandova

JP Gradsko stambeno uspešno učestvovalo na 12. Dečijem sajmu!

Beograd -
Mališani su se tokom tri dana Dečijeg sajma na našem štandu, igrala, slikala i družila sa Vilom Liftilom koja je sa njima crtala crteže na temu “ Moj lift iz mašte”

Naslovna gradsko stambeno

BEOGRAD - JP „ Gradsko stambeno“ je od 01. do 03.11.2013. godine učestvovalo na 12. Dečijem sajamu održanom na Beogradskom sajmu u hali 3.

Prema rečima organizatora, manifestaciju je posetilo preko 30 hiljada ljudi, a najveću dečiju manifestaciju u regionu svečano je otvorio dečiji pisac, Ljubivoje Ršumović.

JP “Gradsko stambeno” sa ponosom ističe da je naš štand bio jedan od najposećenijih.

Mališani su se tokom tri dana Dečijeg sajma na našem štandu, igrala, slikala i družila sa Vilom Liftilom koja je sa njima crtala. Ovom prilikom mališani su nam nacrtali prelepe crteže Vile liftile kao i crteže na temu “ Moj lift iz mašte”.

Svakog dana najlepši rad, poneo je laskavu titulu pobednika dana i nagradu crtački pribor. Takođe mališani učestvovanjem u kvizu pokazali su svoje znanje iz oblasti pravilnog korišćenja lifta, a tačni odgovori su nagrađivani simboličnim poklonima.

Posetiocima sajma u nedelju predstavom "Liftovanje", Vila Liftila je sa likovima sa strip nalepnice Lift nije igračka, Sanjom i Markom, dočarala stvarne situacije u korišćenju lifta.

Veliko nam je zadovoljstvo što smo na 12. Dečijem sajamu uspešno predstavili JP „Gradsko stambeno“ kao i našu kampanju koja za cilj ima promociju sigurnosti najmlađih sugrađana od mogućih nezgoda uzrokovanih nepravilnom upotrebom liftova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track