Radnik obezbeđenja ranjen kod splava Tihuana svemirska kafana!

Hitna pomoć

Radnik obezbeđenja ranjen kod splava Tihuana svemirska kafana!

Beograd -
Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je čovek star oko 30 godina ranjen iz vatrenog oružja u desnu potkolenicu oko 4.19 časova

BEOGRAD- Jedan muškarac ranjen je rano jutros oko četiri sata kod splava "Tihuana svemirska kafana" ispod Brankovog mosta u Beogradu.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je čovek star oko 30 godina ranjen iz vatrenog oružja u desnu potkolenicu. Kako je navela, navodno je u pitanju radnik obezbeđenja koji je prebačen u Urgentni centar.

Jedan od mladića koji su se zatekli u "Tihuani" u trenutku pucnjave objavio je na Tviteru u 4.19 sati da je "neko pre 15 minuta ispalio 5-6 metaka na klub pun ljudi".

Tokom prošle noći jedna starija žena je pod nerazjašnjenim okolnostima pala sa terase u ulici Živka Davidovića u Beogradu, rekla je Macura.

Portparol Hitne pomoći je navela da je žena zadobila potres mozga i da je prebačena u Urgentni centar. U Beogradu su prošle noći u tri saobraćajne nesreće povređene četiri osobe. Hitna pomoć je imala 92 intervencije, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari i srčani bolesnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track