BEOGRAD: SNS podelila paketiće najlmađim Beograđanima
Foto: Tanjug

Pokloni za decu

BEOGRAD: SNS podelila paketiće najlmađim Beograđanima

Beograd -
Želimo im da u 2014. godini budu veseli i slušaju roditelje a i oni njih, i da se o najmlađima razmišlja na način da oni jesu budućnost ove zemlje, naveo je Nebojša Stefanović
1 / 5 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Srpska napredna stranka organizovala je danas u centru Beograda podelu novogodišnjih paketića namlađima, a potpredsednik SNS Nebojša Stefanović mališanima i roditeljima poželeo je srećnu Novu 2014. godinu i mnogo više radosti nego u prethodnoj.

Stefanović i aktivisti stranke su zajedno sa Deda Mrazom delili paketiće, a organizovana je i pozorišna predstava.

Kako je rekao potpredsednik SNS, koji je ujedno i predsednik Skupštine Srbije, želeli su da obraduju najmlađe Beograđane.

"Želimo im da u 2014. godini budu veseli i slušaju roditelje a i oni njih, i da se o najmlađima razmišla na način da oni jesu budućnost ove zemlje i da se pobrinemo da imaju kvalitetno obrazovanje, dobre uslove odrastanja ali i dovoljno sposobnu vlast koja će se brinuti da imaju dobra radna mesta, da zemlja napreduje i da oni budu zadovoljni i srećni" rekao je Stefanović.

Svim građanima Beograda želim srećnu 2014. godinu i da se u narednoj godini mnogo više raduju nego u prethodnoj, poručio je predsednik Skupštine Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track