KOMUNALNA POLICIJA APELUJE: Ne pijte alkohol i ne bacajte petarde!
Foto: KURIR

Dežuraju za Novu godinu

KOMUNALNA POLICIJA APELUJE: Ne pijte alkohol i ne bacajte petarde!

Beograd -
Komunalna policija će u novogodišnjoj noći kontrolisati nelegalnu prodaju alkohola, pirotehničkih sredstava, ali i na sprečavanju drugih komunalnih problema

BEOGRAD - Komunalna policija Beograda radiće pojačano tokom praznika, a patroliraće i tokom dočeka Nove godine.

"U vreme dočeka Nove godine ispred Narodne skupštine, patrole Komunalne policije biće prisutne i radiće u skladu sa svojim nadležnostima.

Težište će biti na kontroli nelegalne prodaje alkohola, pirotehničkih sredstava, ali i na sprečavanju drugih komunalnih problema", navodi se u saopštenju.

Komunalna policija apelovala je na Beograđane da tokom organizovanog dočeka ispred Skupštine Srbije ne konzumiraju alkohol i ne koriste pirotehnička sredstva.

"Nepažnja ili neiskustvo u rukovanju petardama ili drugim pirotehničkim sredstvima može dovesti do ozbiljnih povreda, što za posledicu može imati i trajni invaliditet", navodi se u saopštenju.

Komunalna policija je dostupna za prijave građana 24 časa dnevno, a ono mogu prijaviti komunalni problem na telefon "Beokom servisa" 0800-110-011.

Patrole Komunalne policije biće i na manifestaciji "Ulica otvorenog srca" 1. januara koja se organizuje u više beogradskih opština.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track