BEOGRAD: Linije javnog prevoza menjaju trasu zbog dočeka Nove godine!
Foto: Beoinfo

Proslava ispred Doma Narodne skupštine

BEOGRAD: Linije javnog prevoza menjaju trasu zbog dočeka Nove godine!

Beograd -
Od 19.00 do tri časa posle ponoći za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar kralja Aleksandra, ispred Doma Narodne skupštine, na delu od Takovske ulice do Trga Nikole Pašića, kao i Dečanska od Trga Nikole Pašića do Terazijskog tunela

BEOGRAD - U Beogradu će večeras biti izmenjen režim javnog prevoza zbog dočeka Nove godine koji na Trgu Nikole Pašića organizuje Skupština grada.

Od 19.00 do tri časa posle ponoći za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar kralja Aleksandra, ispred Doma Narodne skupštine, na delu od Takovske ulice do Trga Nikole Pašića, kao i Dečanska od Trga Nikole Pašića do Terazijskog tunela.

Kako je saopštneo iz gradske uprave, obim zone zatvorene za saobraćaj variraće u zavisnosti od broja posetilaca novogodišnjeg koncerta.

Iz Sekretarijata za saobraćaj apelovali su na građane da koriste javni gradski prevoz, kako bi se smanjile gužve na ulicama.

Večeras će režim rada javnog gradskog prevoza biti izmenjen na linijama 24, 26, 27, 37, 44 i 58. Proslava ispred Doma Narodne skupštine počinje u 20 časova.(Kraj) vbr/dar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track