SURČIN: Komšije i građani podržali vlasnika ubijenog psa!

Kamere snimile ubistvo životinja

SURČIN: Komšije i građani podržali vlasnika ubijenog psa!

Beograd -
U Bogdanićevoj kući njegova supruga Radmila tvrdi da je on otišao u policiju i kod psihijatra, dok druge komšije sumnjaju da je otišao u Valjevo

BEOGRAD - Udruženi!

Meštani ulice Nikole Zrinjskog u Surčinu i drugi zaštitnici životinja iz čitavog grada okupili su se u sredu ispred kuće Slobodana Bogdanića, koga je sigurnosna kamera snimila kad je 19. januara navodno dao hranu komšijskom psu, koji je nekoliko minuta kasnije uginuo u najtežim mukama!

Na ovaj način je oko 50 građana iskazalo solidarnost i protest protiv čina trovanja labradora Arnija, mačke i četiri kokoške koji su pripadali Jeleni i njenom ocu Dragoljubu Š.

Oni kažu da bi pristali da otkopaju sahranjenog psa kako bi se uradila hemijsko-toksikološka analiza. Međutim, problem je što za to treba izdvojiti oko 90.000 dinara.

Zbog toga su mnogi protestanti ponudili da učestvuju u sakupljanju novca, samo da trovač bude priveden pravdi. Slobodan Bogdanić je u trenutku protesta bio u policiji i kod psihijatra, a njegova supruga Radmila tvrdi da on nije trovač i da je u šoku.

Četrdesetak građana, okupilo se oko 11 sati ispred kuće porodice Šmigić u Surčinu i pružilo podršku vlasnicima psa, kojeg je, kako veruju, otrovao komšija, Slobodan Bogdanić.

Mnoge, naročito mlađe komšije, kažu da je Bogdanić problematičan komšija i veruju da je i ranije otrovao komšijskog psa, ali i bušio automobilske gume.

Mnogi ipak nisu bili u svađi sa Bogdanićem, ali, kako kažu, družio se samo sa dve porodice. Oni su šokirani video snimkom koji se juče pojavio na Jutjubu.

Dragoljub Šmigić, čiji pas je ubijen, kaže da je Bogdanić njegov kućni prijatelj.

- Ja kod njega odlazim na slavu, a on mene posećuje svaki drugi dan. Ne mogu da shvatim zbog čega je to uradio - kaže Šmigić.

U Bogdanićevoj kući njegova supruga Radmila tvrdi da je on otišao u policiju i kod psihijatra, dok druge komšije sumnjaju da je otšao u Valjevo.

S. I.

Skupljaju pare za obdukciju psa... Ogorčeni Surčinci
Skupljaju pare za obdukciju psa... Ogorčeni Surčinci
http://www.youtube.com/watch?v=481WM2NrhUQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track