TRKA ZA GRADONAČELNIKA: Prvi kandidati Antić i Ožegović
Foto: Fonet

Uoči izbora 16. marta

TRKA ZA GRADONAČELNIKA: Prvi kandidati Antić i Ožegović

Beograd -
Antić se do sada, kao predsednik Skupštine grada Beograda i kao aktuelni ministar saobraćaja, dokazao kao čovek koji može odgovarati svim socijalnim i razvojnim izazovima Beograda, ocenio Dragan Marković Palma. Ožegović je u dva mandata bio predsednik SO Novi Beograd

BEOGRAD - Poznati su prvi kandidati za gradonačelnika Beograda - ispred LDP biće Željko Ožegović, dok će ispred koalicije SPS-PUPS-JS biti Aleksandar Antić.

Kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Beograda je ministar saobraćaja Aleksandar Antić, izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Antić se do sada, kao predsednik Skupštine grada Beograda i kao aktuelni ministar saobraćaja, dokazao kao čovek koji može odgovarati svim socijalnim i razvojnim izazovima Beograda, ocenio je Marković u saopštenju JS.Beograd će na čelu sa Antićem, kako je navedeno, nastaviti da pomaže svim socijalno ugroženim kategorijama, od penzionera do trudnica i porodilja, nastaviće borbu protiv bele kuge i infrastrukturni razvoj.

Antić se dokazao i kao faktor političke stabilnosti i jedinstva, što je preduslov svakog razvoja i takvu politiku nastaviće i ubuduće, ističe se u saopštenju.

Kandidat Liberalno demokratske partije za gradonačelnika Beograda biće Željko Ožegović rečeno je u toj stranci. Ožegović je nedavno iz Demokratske stranke prešao u LDP, a u dva mandata bio je predsednik opštine Novi Beograd.

LDP je, inače, za danas najavila konferenciju za novinare na kojoj će govoriti, kako je najavljeno, lider LDP Čedomir Jovanović i Ožegović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track