ZORANA MIHAJLOVIĆ: SNS ima najbolji tim za Beograd!
Foto: Beta

Izbori u Beogradu

ZORANA MIHAJLOVIĆ: SNS ima najbolji tim za Beograd!

Beograd -
Ono što će taj tim obećati jeste da nijedan dinar neće otići ni na šta drugo osim na investicije i stvaranje povoljnih uslova za radna mesta", rekla je potpresednica SNS zorana Mihajlović

SVILAJNAC - Potpresednica SNS i prva na odborničkoj listi za Beograd Zorana Mihajlović izjavila je danas da će tim te stranke za Beograd biti najjači u Srbiji i da će prestonicu povesti punom snagom napred.

Odgovarajući na pitanje novinara u Svilajncu ko će biti kandidat SNS za gradonačelnika Beograda, Mihajlović je rekla da je na stranačkim organima dogovoreno ko će činiti tim koji će se truditi da se Beograd razvija i da se obezbede nova radna mesta.

"Ono što će taj tim obećati jeste da nijedan dinar neće otići ni na šta drugo osim na investicije i stvaranje povoljnih uslova za radna mesta", rekla je ona.

Mihajlović je dodala da u Beogradu ima puno problema, da je privremeno veće uspelo da stabilizuje finansijsku situaciju i da sada može da se govori o projektima kao što je Beograd na vodi.

Ona je rekla i da sada takođe može da se sistem Bus plus, koji je, kako je ocenila, bivši gradonačelnik Dragan Đilas uništio, vrati pod okrilje grada.

"Ako se desi da Dragan Đilas bude gradonačelnik, a ne verujem da će biti, onda se ništa neće promeniti, i dalje ćemo živeti u gradu u kojem će korupcija biti broj jedan", rekla je Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track