Gužva kod Sajma zbog saobraćajnog udesa
Foto: Marina Lopičić

Zastoja nema

Gužva kod Sajma zbog saobraćajnog udesa

Beograd -
Vozila javnog gradskog prevoza na liniji 43 ponovo saobraćaju redovnom trasom

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

Manja gužva jutros je zabeležena kod Beogradskog sajma u smeru ka gradu usled saobraćajnog udesa koji je nije načinio zastoj, ali je usporio saobraćaj, saznaje portal Kurira. Zasad se ne zna ima li povređenih, policija vrši uviđaj, a na autobuskim stajalištima čeka veći broj ljudi.

Saobraćaj je blago pojačan i na Zrenjaninskom putu, počev od Krnjače i koteške raskrsnice, Pančevačkom mostu i Savskoj i Ibarskoj magistrali u pravcu prema centru Beograda, rekao je Ivetić. I na Smederevskom putu u delu od Kaluđerice blago je pojačan saobraćaj u pravcu prema centru Beograda, rekao je Ivetić i dodao da za sada nema gužvi.

Vozila javnog gradskog prevoza na liniji 43 ponovo saobraćaju redovnom trasom, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd. Na beogradskim ulicama saobraća 1.328 vozila javnog gradskog prevoza - 144 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.090 autobusa, istakli su u toj službi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track