SNS protiv nelegalne prodaje oko Kalenić pijace

Podržali odluku Privremenog organa Beograda

SNS protiv nelegalne prodaje oko Kalenić pijace

Beograd -
Na zahtev građana Vračara, ovakvom akcijom SNS pruža podršku u rešavanju komunalnog nereda i sprečavanju nelegalne prodaje

BEOGRAD - Srpska napredna stranka podržava akciju sprečavanja nelegalne prodaje oko Kalenić pijace koju je preduzeo Privremeni organ grada Beograda u saradnji sa komunalnom inspekcijom i komunalnom policijom grada, saopštila je ta stranka.

Na zahtev građana Vračara, ovakvom akcijom SNS pruža podršku u rešavanju komunalnog nereda i sprečavanju nelegalne prodaje.

"Život građana je težak širom Srbije i treba da obezbedimo radna mesta, koja podržavaju modernu ekonomiju zasnovanu na zdravoj trgovini, kako ne bi dolazilo do ovakvih radnji", ističe se u saopštenju.

Promovisanje zdrave ekonomije privući će više stranih investicija i stimulisati vlasnike malih i srednjih preduzeća.Na ovim izborima prioritet SNS je, kako se podseća, sprovođenje bržih i dubljih reformi, nastavak bore protiv kriminala i podrška u izgradnji moderne privrede za Srbiju.

Privremeni organ grada Beograda u saradnji sa Sekretarijatom za inspekcijske poslove sproveo je rano jutros akciju uklanjanja nelegalnih prodavaca na Kalenić pijaci. Tačno u pet časova ujutru, inspekcija, komunalni policajci i predstavnici JKP Gradske pijace i Gradska čistoća, došli su na vračarsku pijacu, gde su proveravali robu i lične isprave ljudi koji su stajali na ulazu i ispred pijace.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track