ZBOG RADOVA: Od ponedeljka obustava saobraćaja na pravcu Beograd-Novi Sad
Foto: Beta

Putevi Srbije

ZBOG RADOVA: Od ponedeljka obustava saobraćaja na pravcu Beograd-Novi Sad

Beograd -
Glavni pravac za sva vozila ka Novom Sadu i Beogradu je petlja "Zmaj" - Obilaznica oko Beograda - preko petlje "Dobanovci" i petlje "Novi Banovci" - dalje ka Novom Sadu

BEOGRAD - Saobraćaj na pravcu Beograd - Novi Sad u oba smera u zoni natputnjaka "Batajnica" biće potpuno obustavljen od ponedeljka, 3. marta, zbog izvođenja radova, saopštili su "Putevi Srbije".

Radovi na uklanjanju natputnjaka "Batajnica" i izgradnja pristupnih saobraćajnica realizuju se u okviru druge faze izgradnje Obilaznice oko Beograda - petlja "Batajnica".

Glavni pravac za sva vozila ka Novom Sadu i Beogradu je petlja "Zmaj" - Obilaznica oko Beograda - preko petlje "Dobanovci" i petlje "Novi Banovci" - dalje ka Novom Sadu.

Navedena alternativa važi za saobraćaj u oba smera.Alternativa glavnom pravcu ka Novom Sadu i Beogradu je Zemun - Batajnički drum - naselje Batajnica - petlja "Novi Banovci" do uključenja na auto-put Beograd - Novi Sad. Navedena alternativa važi za saobraćaj u oba smera. Zbog već postojećeg opterećenja ovog pravca "Putevi Srbije" savetuju svim učesnicima u saobraćaju da izbegavaju isti kako ne bi dolazilo do većih zagušenja, odnosno zastoja u samoj zoni radova i naselju Batajnica.

Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom. Svi učesnici u saobraćaju se mole i da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima, kao i da povedu računa o bezbednosti radnika na putu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track