MALI U DUBAIJU: Sutra predstavljanje master plana Beograd na vodi
Foto: Kurir

Delegacija Srbije u Emiratima

MALI U DUBAIJU: Sutra predstavljanje master plana Beograd na vodi

Beograd -
Nakon prezentacije znaćemo koliko objekata gradimo, koja je njihova infrastruktura i sadržina. Ovo je ključan dan jer nakon toga krećemo u pripremu urbanističkog plana kako bi taj objekat i realizovali, naveo je predsednik Privremenog veća

DUBAI - U Dubaiju danas boravi delegacija na čelu sa predsednikom Privremenog veća Beograda, Sinišom Malim, a sutra im se prikljucuje i prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Našoj delegaciji, tokom sutrašnjeg dana, biće pretstavljen master plan "Beograd na vodi".

Obraćajući se novinarima ispred zgrade Burdž Halifa, simbola Dubaija, koju je gradila komapnija Emar, čiji je direktor i osnivač kompanije Egle Hils, Muhamed Alabar, Siniša Mali je istakao da je sutrašnji dan najvažniji dan za projekat Beograd na vodi.

"Nakon prezentacije znaćemo koliko objekata gradimo, koja je njihova infrastruktura i sadržina. Ovo je ključan dan jer nakon toga krećemo u pripremu urbanističkog plana kako bi taj objekat i realizovali", naveo je Siniša Mali.

Nakon Dubaija, projekat Beograd na vodi imaće i svoju svetsku premijeru na najvećem sajmu nekretnina na svetu, MIPIM, od 11. Do 14.marta u Kanu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track