Dečak pešak (13) povređen kod Beograđanke
Foto: Zorana Jevtić

U tri saobraćajna udesa tri osobe povređene

Dečak pešak (13) povređen kod Beograđanke

Beograd -
Zadobio je povredu i oguljotinu slabinskog dela leđa, a prevezen je u Dečiju kliniku u Tiršovoj ulici

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su povređene tri osobe, među kojima i jedno dete kao pešak, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Trinaestogodišnji dečak je kao pešak u udesu, koji se dogodio oko 20.50 časova u Resavskoj ulici kod "Beograđanke", zadobio povredu i oguljotinu slabinskog dela leđa, a prevezen je u Dečiju kliniku u Tiršovoj ulici, rekla je Macura.

Muškarac star 62 godine, vozač, u udesu nešto pre ponoći u Bulevaru oslobođenja 129 zadobio je istezanje vrata i povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 40 godina, vozač, zadobio je u udesu oko 21.20 časova na uglu ulica Ivankovačke i Dalmatinske povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura. Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 92 intervencije od kojih 11 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 229 intervencija od kojih 57 na javnim mestima, precizirala je Macura i dodala da su se lekarima najčešće obraćali astmatičari.

Portparol Hitne pomoći je savetovala oprez u saobraćaju, poštovanje saobraćajnih propisa i nekonzumiranje alkohola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track