SAVSKI VENAC: Ispiranje vodovodne mreže trajaće do petka!
Foto: Shutterstock

Može doći i do zamućenja vode

SAVSKI VENAC: Ispiranje vodovodne mreže trajaće do petka!

Beograd -
Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 7 do 15 sati u ponedeljak, 5. maja, osetiće potrošači koji žive u Hercegovačkoj, Karađorđevoj, Gavrila Principa, Balkanskoj, Admirala Geprata, Savskoj, Sarajevskoj i okolnim ulicama

BEOGRAD - Na opštini Savski venac ekipe „Beogradskog vodovoda” radiće na planiranom ispiranju vodovodne mreže do petka, 9. maja.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 7 do 15 sati u ponedeljak, 5. maja, osetiće potrošači koji žive u Hercegovačkoj, Karađorđevoj, Gavrila Principa, Balkanskoj, Admirala Geprata, Savskoj, Sarajevskoj i okolnim ulicama, u utorak, 6. maja, u bloku koji je oivičen ulicama Kneza Miloša, Masarikovom, Kralja Milana, Bulevarom oslobođenja i auto-putem, a u sredu, 7. maja, u bloku koji je oivičen Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića, Neznanog junaka, Banjičkim vencem, Ljutice Bogdana i auto-putem.

Povremene prekide i umanjen pritisak imaće u četvrtak, 8. maja, naselja Senjak, Topčidersko brdo i Dedinje, odnosno u bloku koji je oivičen Bulevarom vojvode Putnika, Užičkom i Teodora Drajzera, a u petak, 9. maja, u bloku koji je oivičen Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića, Mihaila Avramovića, Kraljice Ane, Crnotravskom, Neznanog junaka, kao i Rakovički put, Gardijska i Topčiderska.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, pa iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” mole potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a njihove ekipe će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Iz ovog preduzeća zahvaljuju građanima na strpljenju i razumevanju.

Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže na opštini Savski venac obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru ovog preduzeća na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track