BEOGRAD: Deo Batajnice bez struje, snabdevanje stabilno, većih isključenja neće biti

Interventne ekipe u stanju pripravnosti

BEOGRAD: Deo Batajnice bez struje, snabdevanje stabilno, većih isključenja neće biti

Beograd -
Nikakvih većih isključenja neće biti, a električna energija isključuje se po nalogu MUP ili kriznog štaba, kada se evakuiše stanovništvo u ugroženim delovima grada iz bezbednosnih razloga ili ukoliko voda prodre u trafo-stanicu

BEOGRAD - Snabdevanje električnom energijom na teritoriji Beograda je stabilno, a struja se isključuje sporadično i isključivo iz bezbednosnih razloga, rekla je Sandra Alagić iz Elektrodistribucije Beograd.

Ona je rekla da nikakvih većih isključenja neće biti, a da se električne energija isključuje po nalogu MUP-a ili kriznog štaba, kada se evakuiše stanovništvo u ugroženim delovima grada iz bezbednosnih razloga ili ukoliko voda prodre u trafo-stanicu.

"Interventne dispečarske ekipe su u stanju pripravnosti, a Informativni centar Elektrodistribucije Beograd radi 24 sata", rekla je Alagić dodajući da je Beograđanima omogućeno da, ukoliko primete bilo kakvu vodu u svojim objektima gde se nalazi trafo stanica, odmah to prijave Elektrodistribuciji Beograd na telefon 390-77-99.

Ona je istakla da je trenutno jedan deo Batajnice bez električne energije iz bezbednosnih razloga dok se ne sanira šteta koja je prouzrokovana vodom.

Prema njenim rečima, to su Dragiška, Ulica braće Gavrilovića, Iriška, Kralja Stefana Tomaša , Nikole Nemanje, Bosanska i Šangajska ulica - područje koje je inače poplavljeno."Isključivo iz bezbednosnih razloga, sporadično, vršimo isključenja da se ne bi dogodila neka veća katastrofa", rekla je Alagić.

Ona je istakla i da se i u Obrenovcu koji je poplavljen, pod vodom, električna energija sporadično isključuje isključivo iz bezbednosnih razloga."Poplavljena je i telefonska centrala i mobilna tefonija. Dali smo mobilne telefone na koje građani mogu da prijavljuju kvarove, koji se odnose na teritoriju Obrenovca. Međutim, izgleda da tu nema mnogo odjeka zato što u tom delu ne radi ni mobilna telefonija", rekla je Alagić.

Ona je navela da građani mogu da prijave kvar na telefon 064/ 08-55-90 i to isključivo za teritoriju Obrenovca, kada bude proradila mobilna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track