Džakove punili i glumci: Na bedemu Tika Arsić i Ivan Bosiljčić
Foto: Damir Dervišagić

Poznati sa dobrovoljcima na Makišu

Džakove punili i glumci: Na bedemu Tika Arsić i Ivan Bosiljčić

Beograd -
Ekipa Kurira sinoć je bila na Makišu, gde su se punili džakovi s peskom
1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

BEOGRAD - Svako od njih tri srca ima!Akcije dobrovoljnog rada u Beogradu ne prestaju. Naša ekipa sinoć je bila na Makišu, gde su se punili džakovi s peskom. Tamo smo zatekli oko 200 uglavnom mladih ljudi, a među njima i poznate ličnosti, Ivana Bosiljčića i Tihomira Arsića sa još šest glumaca iz zaječarskog pozorišta "Zoran Radmilović".

- Zaječar se pre četiri godine susreo sa istim problemom. Znamo šta znači poplava i došli smo svi da pomognemo onoliko koliko možemo - rekao je za Kurir glumac zaječarskog pozorišta Milutin Vešković i dodao da će oni ovih dana u prihvatilištima za decu igrati predstave, kao i da su za njih pripremili paketiće sa slatkišima i igračkama.Ivan Bosiljčić nije želeo da komentariše svoje prisustvo, doduše i nije morao jer svima je bilo jasno da je tu u želji da pomogne svom narodu.

Na Makišu smo noćas, na opšte iznenadjenje, susreli i jednog dekicu, Božu Palića (73), koji je, kako kaže, došao da pomogne, ali i da ohrabri omladinu.- Ovo je divno videti, mladi pune džakove, ujedinjeni su i dobro raspoloženi. Svaka čast našoj omladini, svako od njih tri srca ima... - rekao je kratko Boža sa Senjaka i nastavio da dodaje džakove mlađima, a nije mu bio problem ni da ih puni.Momci koji su se svojski trudili da urade što više poručili su svojim vršnjacima da je punjenje džakova mnogo bolje od teretane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track