Evakuisani iz Arene do vikenda se vraćaju kući u Obrenovac!
Foto: Zorana Jevtić

Počinje sa iznošenjem humanitarne pomoći

Evakuisani iz Arene do vikenda se vraćaju kući u Obrenovac!

Beograd -
Biće nam potrebno izvesno vreme da uredimo prostor koji je u dužem vremenskom periodu bio zauzet, jer je tu živelo više od 1.500 ljudi, određeni delovi kompleksa su oštećeni i pretpostavljamo da će sve biti popravljeno u roku od desetak dana", rekao je Milutinović

BEOGRAD - Iz "Kompank arene" u Beogradu sutra počinje iznošenje humanitarne pomoći, a do vikenda se očekuje i povratak evakuisanih u domove, rekao je danas direktor Arene Đorđe Milutinović.

Dodao je da će nakon povratka ljudi, nadležne službe u narednih nedelju dana raditi u tri smene, kako bi uredile i popravile sve što je oštećeno.

"Biće nam potrebno izvesno vreme da uredimo prostor koji je u dužem vremenskom periodu bio zauzet, jer je tu živelo više od 1.500 ljudi, određeni delovi kompleksa su oštećeni i pretpostavljamo da će sve biti popravljeno u roku od desetak dana", rekao je Milutinović, sa saopštila je Uprava grada Beograda.

Milutinović je istakao da će se i u narednom periodu humanitarnim koncertima, truditi da doprinesu u pružanju pomoći i sanaciji štete na područjima ugroženim od poplava.

"U tom smislu, kontaktirali smo Asocijaciju velikih evropskih arena, čiji smo član, i već u toku sutrašnjeg dana u Beograd će pristići pomoć od bečke arene", rekao je direktor "Arene".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track