ČITAOCI KURIRA JAVLJAJU: Prevrnula se cisterna na auto-putu kod Geneksa, kolona kilometarska!
Foto: čitalac Kurira

Saobraćajni haos na Novom Beogradu, u smeru ka Kombank areni

ČITAOCI KURIRA JAVLJAJU: Prevrnula se cisterna na auto-putu kod Geneksa, kolona kilometarska!

Beograd -
Povređen vozač. Cisterna je bila prazna, ali je udes uzrokovao veliku saobraćajnu gužvu u smeru ka Beogradu
1 / 2 Foto: čitalac Kurira

BEOGRAD - Na auto-putu Beograd-Zagreb, u smeru ka Kombank areni, na oko kilometar posle benzinske stanice Zmaj, prevrnula se cisterna, javio nam je jutros naš čitalac Marko.

Još nekoliko čitalaca koji su na mestu prevrtanja čekali u koloni javilo nam je da se udes dogodio u blizini kule Geneks odnosno Merkura kao i da su vatrogasci sekli smrskanu kabinu da bi izvukli vozača. Čitaoci nam javljaju i da je kolona kilometarska, a da su gužve u tom delu Novog Beograda velike pošto se saobraćaj preusmerava ka Bežanijskoj kosi i Studentskom gradu.

U međuvremenu, Uprava saobraćajne policije je potvrdila da je vozač povređen, kao i da se saobraćaj zbog udesa, trenutno obavlja jednom, krajnjom levom trakom, u pravcu prema Beogradu.

A evo i fotografija koje su nam s lica mesta poslali čitaoci.

Foto: Čitalac Kurira
Foto: Čitalac Kurira

Nezvanično, cisterna je bila prazna, ali je udes uzrokovao veliku saobraćajnu gužvu.

Foto: Čitalac Kurira
Foto: Čitalac Kurira

U delu Novog Beograda bližem auto-putu rano jutros čule su se sirene vozila hitnih službi koje su žurno odlazile na mesto udesa.

Milošević: Cisterna bila prazna

Kamion-cisterna za prevoz amonijaka koja se jutros prevrnula na Novom Beogradu bila je prazna i nije postojala opasnost od širenja štetnih materija, izjavio je načelnik beogradske uprave za vanredne situacije Rade Milošević.On je precizirao da su, po dobijanju obaveštenja oko 6.25 sati o prevrtanju odmah na mesto incidenta upućena dva vozila sa 12 vatrogasaca spasilaca.Milošević je naveo i da su oni iz kamiona kabine izvukli vozača koji je prevežen kolima Hitne pomoći i da posle toga nije bilo potrebe za njihovi daljim angažovanjem, jer je cisterna bila prazna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track