KARAMBOL KOD JAPANSKOG CVETA: Sudarila se dva šlepera, pa na njih naleteo auto
Foto: Marina Lopičić

Udes na Zrenjaninskom putu

KARAMBOL KOD JAPANSKOG CVETA: Sudarila se dva šlepera, pa na njih naleteo auto

Beograd -
Na Brankovom mostu noćas je nešto posle ponoći povređen pešak, a kod Ekonomske škole dogodila se saobraćajka pod još nerazjašnjenim okolnostima

BEOGRAD - U Beogradu je tokom noći bilo ukupno 115 intervencija od kojih 52 na javnom mestu i tri saobraćajna udesa ali srećom bez smrtnog ishoda.

Hitnoj pomoći javljali su se astmatičari, srčani bolesnici i hronični bolesnici, a bilo je na desetine intervencija na javnim mestima zbog alkoholisanosti i tuča, rekla je jutros portarol Hitne pomoći Nada Macura.

Na Zrenjaninskom putu kod Japanskog cveta sudarila su se dva šlepera a onda je na njih naletelo putničko vozilo. Vozači šlepera nisu povređeni pa su odlučili da ne žele u bolnicu dok je vozač putničkog automobila, muška osoba od oko 35 godina koji je zadobio lakše ortopedske povrede leve butine prebačen u Urgentni centar, navela je Macura.

Prema njenim rečima, na Brankovom mostu nešto posle ponoći povređen je pešak, muškarac od oko 30 godina koj je zadobio tupu povredu glave i levog kuka ali nije izgubio svest i prebačen Urgentni centar.

Kod Ekonomske škole u ranim jutrarnjim satima dogodila se saobraćajna nezgoda pod još nerazjašnjenim okolnostima a muška osoba od oko 25 godina zadobila je teške povrede glave i bez svesti i uz reanimaciju prebačena je u Urgentni centar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track