OBRENOVAC: Nacionalna služba za zapošljavanje i dalje ne radi!
Foto: Tanjug

Posledice poplava

OBRENOVAC: Nacionalna služba za zapošljavanje i dalje ne radi!

Beograd -
Sve nezaposlene osobe sa teritorije Obrenovca, za sve što im je potrebno mogu se obratiti najbližoj, ili bilo kojoj drugoj službi NSZ na teritoriji grada Beograda

BEOGRAD - Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) u Obrenovcu saopštila je danas da zbog potopljene telekomunikacione mreže još nema tehničkih uslova za redovan rad sa nezaposlenima.

Sva nezaposlena lica sa teritorije Obrenovca, za sve što im je potrebno mogu se obratiti najbližoj, ili bilo kojoj drugoj službi NSZ na teritoriji grada Beograda, kaže se u saopštenju i dodaje da će tokom ovog perioda svim nezaposlenim licima iz te opštine biti opravdano nejavljanje u zakazanim rokovima.

Potencijalni korisnici novčane naknade za slučaj nezaposlenosti mogu da se jave najbližoj službi filijale za grad Beograd, radi prijave na evidenciju i podnošenja zahteva za naknadu.

Korisnici novčane naknade kojima prestaje ovo pravo, mogu se ođaviti sa osiguranja takođe u drugim službama NSZ. I izdavanje uverenja o nezaposlenosti i slični administrativni poslovi takođe se mogu obaviti u svim drugim službama Filijale za grad Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track