DAČIĆ: Nemam dilemu da je Beograd na vodi dobar projekat!
Foto: Fonet

Izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa

DAČIĆ: Nemam dilemu da je Beograd na vodi dobar projekat!

Beograd -
To je dobar projekat i tu nema dileme. Taj projekat je cilj kome se teži i ne može da bude loš i da ima negativne posledice", rekao je Dačić i naglasio da "nije dovoljan jedan korak napred, već da su potrebni veliki koraci napred

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić ocenio je danas da "nema dileme" da je projekat za izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa "Beograd na vodi" dobar i da ga treba podržati.

"To je dobar projekat i tu nema dileme. Taj projekat je cilj kome se teži i ne može da bude loš i da ima negativne posledice", rekao je Dačić i naglasio da "nije dovoljan jedan korak napred, već da su potrebni veliki koraci napred".

Dačić je, gostujući u emisiji "Kažiprst" na TV B92, rekao i da je prisustvovao nedavnoj promociji tog projekta, ali da ga "nisu snimali".

Na pitanje šta misli o postavljanju bilborda u gradovima po Srbiji - "Slavimo Beograd", rekao je da "ne zna i da nije u toku", ali da smatra da svaki grad u našoj zemlji treba da se razvija nezavisno od Beograda.

"Neko to može da shvati kao provokaciju, ali ja mislim da je to više deo onih koji se bave marketingom i reklamama, a ne stvar političara.

Sigurno nije Vučić naredio da se bilbordi postave", rekao je Dačić.

Na pitanje da li je za to da se ispita odgovornost u vezi sa saniranjem posledica katastrofalnih poplava u maju budući da o tome nema pomena u izveštaju Vlade, Dačić je rekao da je "apsolutno za to da se ispita da li je bilo propusta i to u svim pravcima".

On je, pak, naveo da su u novonastaloj situaciji posle poplava morale da se "valjano ispoštuju sve potrebne procedure"."Ako radite bez valjanih procedura, onda ste na tapetu zašto ih niste ispoštovali", rekao je Dačić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja