BEOGRADSKA ZADRUGA: Ekipi National Geographic Traveler predstavljen Beograd na vodi!

Promocija potencijala Srbije

BEOGRADSKA ZADRUGA: Ekipi National Geographic Traveler predstavljen Beograd na vodi!

Beograd -
radonačelnik Siniša Mali i direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović ugostili su u ekipu „ National Geographic Traveler”, kojoj su predstavili projekat „Beograd na vodi” i druge turističke potencijale beograda

BEOGRAD - Gradonačelnik Siniša Mali i direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović ugostili su u obnovljenom zdanju Beogradske zadruge novinarsku ekipu „ National Geographic Traveler”, kojoj su predstavili projekat „Beograd na vodi” i druge turističke potencijale naše prestonice.

Novinari tog uglednog časopisa gosti su Turističke organizacije Srbije i Turističke organizacije Beograda, od 1. do 7. jula , sa ciljen promocije turističkih potencijala, kulturno-istorijskog nasleđa i prirodnih bogatstava naše zemlje i prestonice.

Foto Beoinfo
Foto Beoinfo

Tokom boravka, novinari će obići brojne lokacije u Beogradu među kojima su Kalemegdan, Skadarlija, Hram Svetog Save, Muzej istorije Jugoslavije, Ada Ciganlija, Beli Dvor i Zemun.

Članak na gotovo 10 strana o prestonici Srbije sadržaće informacije i savete o aktuelnoj ponudi Beograda sa osvrtom na kulturno-istorijsko nasleđe, gastronomiju, ponudu za kratak odmor u gradu i prirodne lepote.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja