Danas bez vode Ostružnica, Umka i deo Vojvode Stepe
Foto: Kurir Arhiva

Od 8.30 do 16

Danas bez vode Ostružnica, Umka i deo Vojvode Stepe

Beograd -
Potrošači u Ulici vojvode Stepe, u delu između ulica Kralja Vladimira i Vitanovačke, ostaće bez vode u četvrtak od 08.30 do 14 sati, zbog planiranih radova

BEOGRAD - Potrošači u naseljima Ostružnica i Umka ostaće danas bez vode od 8.30 do 16 sati, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, saopštio je Beogradski vodovod i kanalizacija.Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, navodi Beogradski vodovod, uz molbu da potrošači pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove završe u najavljenom roku.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs .

Deo Ulice vojvode Stepe bez vode

Potrošači u Ulici vojvode Stepe, u delu između ulica Kralja Vladimira i Vitanovačke, ostaće bez vode danas od 08.30 do 14 sati, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac.Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove završe u najavljenom roku, saopšteno je iz ovog preduzeća, uz molbu potrošačima da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www. bvk. rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track