ZAKUPCI IZ DEPOA ISPRED SKUPŠTINE: Vučiću, pomozi!
Foto: Tanjug Printscreen

Čekaju sednicu Skupštine grada

ZAKUPCI IZ DEPOA ISPRED SKUPŠTINE: Vučiću, pomozi!

Beograd -
Okupljeni zakupci imaju i pismo koje su, kako kažu, predali za premijera Aleksandra Vučića, u kome, između ostalog, traže da budu samešteni u treću halu Depoa koja nije izgorela

BEOGRAD - Zakupci tezgi u Tržnom centru Depo, koji je nedavno izgoreo, okupili su se jutros ispred Skupštine grada Beograda gde se očekuje početak sednice i traže da ih neko od nadležnih primi.

Nose transparente na kojima piše "Vučiću pomozi", "Zapaljeni i poniženi" i "Ne dozvolite da budemo oterani, zar u ovoj krizi nikog nije briga što će 1.000 ljudi otići na biro".

Okupljeni zakupci imaju i pismo koje su, kako kažu, predali za premijera Aleksandra Vučića, u kome, između ostalog, traže da budu samešteni u treću halu Depoa koja nije izgorela. Oni mole Vučića da im pomogne i navode da su primer onoga što premijer navodi kao svoj prioritet, a to je borba za svako radno mesto.Zakupci tezgi naveli su da ne mogu da prodaju robu na pijacama već žele da budu smešteni u trećoj hali Depoa, dok se ne renovira hala u kojoj su bili.Naveli su i da će ostati ispred Skupštine dok ih neko od nadležnih ne primi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track