KAKO NA NOVI BEOGRAD: Autobusi 84, 704, 706 i 707 voze Bulevarom Mihajla Pupina
Foto: Kurir

Vojna parada menja režim saobraćaja

KAKO NA NOVI BEOGRAD: Autobusi 84, 704, 706 i 707 voze Bulevarom Mihajla Pupina

Beograd -
Bulevar Nikole Tesle i Ulica Ušće biće zatvoreni do četvrtka u 20 sati. Deo Bulevara Nikole Tesle, od Ulice trešnjinog cveta do Džona Kenedija, sutra i u sredu, 15. oktobra, od 14 do 18 časova, i u četvrtak, 16. oktobra, od 8 do 20 časova takođe će biti zatvoren za saobraćaj

BEOGRAD - Zbog „Vojne parade - Beograd 2014” zatvorene pojedine ulice na Novom Beogradu.Tokom održavanja javnog skupa „Vojna parada – Beograd 2014” za saobraćaj će do četvrka, 16. oktobra, u 20 časova biti zatvoreni Bulevar Nikole Tesle i Ulica ušće, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Bulevar Nikole Tesle, od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta, biće zatvoren do 16. oktobra u 20 časova. Deo Bulevara Nikole Tesle, od Ulice trešnjinog cveta do Džona Kenedija, sutra i u sredu, 15. oktobra, od 14 do 18 časova, i u četvrtak, 16. oktobra, od 8 do 20 časova takođe će biti zatvoren za saobraćaj.

Ulica ušće, od Bulevara Nikole Tesle (izlaz iz PC „Ušće”) do Bulevara Nikole Tesle, (prolaz ispod Brankovog mosta iz pravca Starog Sajmišta) takođe će do četvrtka,16. oktobra, u 20 časova biti zatvorena za saobraćaj.Zbog održavanja „Vojne parade – Beograd 2014” doći će do promene režima rada linija javnog gradskog prevoza.Vozila sa linija 84, 704, 706 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu od Brankovog mosta do Glavne ulice u Zemunu, u oba smera, u navedenom periodu kretati Bulevarom Mihaila Pupina, Aleksandra Dubčeka, Nikolaja Ostrovskog, Avijatičarski trg i dalje redovnim trasama.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

Vozila sa linije 15 će umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu od Brankovog mosta do Ulice 22. oktobra u Zemunu, u oba smera, u navedenom periodu saobraćati Bulevarom Mihaila Pupina, Aleksandra Dubčeka, 22. oktobra i dalje redovnom trasom.

U smeru ka okretnici „Novi Beograd – Toplana” vozila sa linije 60 ići će sledećom trasom: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom, dok će u smeru ka Zelenom vencu vozila sa ove linije koristiti redovnu trasu. Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog gradskog saobraćajnog prevoza.

(Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track