INSPEKCIJA PISALA KAZNE: Uklonjene improvizovane tezge ispred Depoa!
Foto: Dragana Udovičić

očišćena javna površina

INSPEKCIJA PISALA KAZNE: Uklonjene improvizovane tezge ispred Depoa!

Beograd -
Sekretarka za inspekcijske poslove grada Beograda Zagorka Panić je izjavila da će komunalni inspektori i narednih dana obilaziti tu lokaciju, ali i sve druge problematične lokacije u gradu, jer komunalni red mora da se poštuje

BEOGRAD - Gradska komunalna inspekcija pisala je danas prekršajne naloge nelegalnim prodavcima i uklonila improvizovane tezge sa javne površine ispred Depoa, izjavila je sekretarka za inspekcijske poslove grada Beograda Zagorka Panić.

Gradski komunalni inspektori će, prema njenim rečima, i narednih dana obilaziti tu lokaciju, ali i sve druge problematične lokacije u gradu, jer komunalni red mora da se poštuje, javlja Beoinfo.

Panić je navela i da Komunalna inspekcija opštine Vračar ranije nije ispoštovala Odluku o komunalnom redu, iako je bila u obavezi da piše prekršajne naloge nelegalnim prodavcima.

- Sekretarka za inspekcijske poslove Beograda Zagorka Panić izjavila je da je komunalna inspekcija opštine Vračar bila obavezna da piše prekršajne naloge nelegalnim prodavcima ispred "Depoa", a da je Gradska komunalna inspekcija danas pisala prekršajne naloge nelegalnim prodavcima i uklonila improvizovane tezge sa javne površine.

Kako je saopšteno danas iz Gradske uprave grada Beograda, povodom navoda u pojedinim medijima da komunalna inspekcija nije pisala kazne nelegalnim prodavcima ispred "Depoa", Panić je istakla da je komunalna inspekcija opštine Vračar bila obavezna da im piše prekršajne naloge, prema članu 22 Odluke o komunalnom redu.

Gradski komunalni inspektori će, prema njenim rečima, i narednih dana obilaziti tu lokaciju, ali i sve druge problematične lokacije u gradu, jer komunalni red mora da se poštuje, navedeno je u saopštenju Službe za informisanje Gradske uprave grada Beograda.

( Fonet/Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track