HLADNI RADIJATORI: Centar Beograda bez grejanja
Foto: Glas Arhiva

Kvar na toplovodu

HLADNI RADIJATORI: Centar Beograda bez grejanja

Beograd -
Potrošači koji se snabdevaju toplotnom energijom iz toplane “Dunav“ trenutno su bez grejanja, a moguće je da grejanja neće biti cele noći, na Dorćolu, delovima Palilule, Starog Grada i Vračara

BEOGRAD - Stanovnici centralnog dela Beograda gotovo ceo dan nemaju grejanje zbog kvara na magistralnom toplovodu toplane "Dunav" i "Konjarnik", javile su Beogradske elektrane.

Potrošači koji se snabdevaju toplotnom energijom iz toplane “Dunav“ trenutno su bez grejanja, a moguće je da grejanja neće biti cele noći, na Dorćolu, delovima Palilule, Starog Grada i Vračara.

“Ekipe za hitne intervencije otklanjaju kvar i čine sve što je u njihovoj moći da u što kraćem vremenskog periodu otklone ovaj poremećaj. Stabilizacija u snabdevanju toplotnom energijom iz toplane Dunav se učekuje najkasnije u četvrtak u jutarnjim časovima“, navele su Beogradske elektrane.

Takođe, zbog kvara na delu magistralnog toplovoda toplane “Konjarnik“ do sutra ujutru većina potrošača na području Vračara imaće mlake radijatore, dok manji broj korisnika neće uopšte imati grejanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja