JKP INFOSTAN: Novembarski računi poslati na vreme
Foto: Zorana Jevtić

Predate pošti

JKP INFOSTAN: Novembarski računi poslati na vreme

Beograd -
Svi novembarski računi objedinjene naplate su obračunati, odštampani i distribuirani na vreme, kako bi korisnici mogli da iskoriste popust pri plaćanju

BEOGRAD - Svi novembrarski računi Infostana poslati su na vreme, kako bi korisnici mogli da iskoriste popust pri plaćanju, a JKP "Infostan" je od 2. do 8. decembra predalo Pošti na uručenje sve uplatnice za novembar, saopštilo je danas to preduzeće.

"Svi novembarski računi objedinjene naplate su obračunati, odštampani i distribuirani na vreme, kako bi korisnici mogli da iskoriste popust pri plaćanju. JKP Infostan sukcesivno štampa i distribuira uplatnice objedinjene naplate, opština po opštinu, pa ne dobijaju svi korisnici račune na kućne adrese u istom trenutku", navodi se u saopštenju.

Na novembarskom računu objedinjene naplate unapred je obračunato oko 300.000 popusta za korisnike koji plaćaju račune do polovine meseca.

Popust od šest osto obračunat je za 160.000 redovnih platiša koji su počev od majskog računa svakog meseca koristili popust pri plaćanju, dok je popust od pet procenata obračunat za 140.000 korisnika koji od maja nisu svakog meseca plaćali račune sa popustom.Infostan podseća da korisnici sa onlajn upita stanja na sajtu preduzeća, mogu skinuti elektronsku kopiju računa i izvršiti plaćanje, ne čekajući da im račun stigne redovnom Poštom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track