VESIĆ U VOŽNJI AUTOBUSOM 85: Nova linija stvorena zbog interesa građana
Foto: Beoinfo

Pupinov most

VESIĆ U VOŽNJI AUTOBUSOM 85: Nova linija stvorena zbog interesa građana

Beograd -
Vesić je izrazio veliko zadovoljstvo zbog uspostavljanja nove linije 85 koja saobraća preko Mosta na Adi i Pupinovog mosta, dodajući da to donosi veliku korist za građane

BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić i predstavnici grada zaduženi sa saobraćaj "provozali" se se danas autobuskom trasom nove linije 85 koja saobraća od Borče 3 do Bnovog brda, i tom prilikom poručili da je ta linija uspostavljena zarad interesa građana kako bi se uštedelo njihovo vreme.

Osim Vesića, obilasku su prisustvovali gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović, direktor Direkcije za javni prevoz Uglješa Mitrović, članovi Gradskog veća Aleksandar Marković i Dragomir Petronijevih i predsednici opština Zemun i Čukarica Dejan Matić i Srđan Kolarić.

Vesić je, u izjavi novinarima u Borči, izrazio veliko zadovoljstvo zbog uspostavljanja nove linije 85 koja saobraća preko Mosta na Adi i Pupinovog mosta, dodajući da to donosi veliku korist za građane.

Prema njegovim rečima opštine Čukarica i Zemun pokrenule su inicijativu za uspostavljanje linije, a na osnovu zahteva građana da se ona uvede."Ova linija je odličan primer kako Beograd i opštine mogu da sarađuju i rade u interesu građana kada se osluškuju njihovu zahtevi i kada pokušavamo da im izađemo u susret", zaključio je Vesić.

Predsednik opštine Zemun Dejan Matić rekao je da je izgradnja Pupinovog mosta donela mnoge benefite građanima, a jedan od njih je uvođenje linije koja spaja četiri opštine - Čukaricu, Novi Beograd, Zemun i Palilulu.

"Hoćemo da pokažemo građanima da vodimo računa o njihovim potrebama i zahtevima i oni će sada brže prelaziti sa jedne na drugu stranu grada", rekao je Matić.Kolarić je ocenio da je uvođenje linije odličan primer dobre saradnje građana sa opštinom Čukarica i gradom Beogradom, navodeći da su ranije građanima Banovog brda trebali "sati i sati" da dođu do Palilule i Borče.

I gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović istakao je da izgradnjom Pupinovog mosta građani ostvaruju velike vremenske uštede dok se istovremeno smanjuje opterećenje ulične mreže u centralnom gradskom području.

"Izgradnja mosta i kvalitetna saradnja grada i opština su primer kako treba da funkcionišemo i u budućnosti", rekao je Rafailović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track