TRG OTVORENOG SRCA: Posetite izvanrednu izložbu Neprocenjivi trenutak

U organizaciji časopisa National Geographic

TRG OTVORENOG SRCA: Posetite izvanrednu izložbu Neprocenjivi trenutak

Beograd -
Ova izložba je poklon Beogradu i ukrašavaće čuveno šetalište tokom novogodišnjih i božićnjih praznika

BEOGRAD - Na izložbi koja je otvorena 23. decembra 2014. godine na Trgu republike, u okviru Trga otvorenog srca, prikazane su 23 najbolje fotografije pristigle tokom foto-konkursa „Neprocenjivi trenutak“ koji su organizovale kompanija MasterCard i časopis National Geographic Srbija.

Ova izložba je poklon Beogradu i ukrašavaće čuveno šetalište tokom novogodišnjih i božićnjih praznika.Foto konkurs „Neprocenjivi trenutak“ pod pokroviteljstvom kompanije MasterCard organizovan je na Fejsbuk stranici National Geographic Srbija časopisa.

Od preko 400 fotografija koje su prijavljene za učešće na foto konkursu, stručni žiri je odabrao dve najbolje, dok je treća nagrada pripala autoru fotografije sa najvećim brojem glasova publike. Pobednik foto-konkursa je Vlada Marinković , dok je drugoplasirani Zoran Nikolić, a Uroš Mirković je treće plasirani – na osnovu broja glasova na fejsbuk stranici.

Takođe, prvoplasiranih 12 fotografija po izboru strućnog žirija naći će se na National Geographic kalendaru za 2015. godinu, koji će se naći na kioscima 6. februara 2015. godine, uz jubilarni 100. broj srpskog izdanja ovoj prestižnog časopisa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track