NA BADNJI DAN I BOŽIĆ: Promenjeno radno vreme radnji i pijaca
Foto: Dado Đilas

Praznici

NA BADNJI DAN I BOŽIĆ: Promenjeno radno vreme radnji i pijaca

Beograd -
Iz Gradskih pijaca saopštili su i da zelene pijace 7. januara neće raditi a da će, tog dana pijace „Zemun”, "Banovo brdo”, „Bele vode” i „Dušanovac” raditi skraćeno, od 6 do 13 časova.

BEOGRAD - Na području Beograda prodavnice prehrambenih proiyvoda sutra, na Badnji dan moraju raditi najmanjje od 9. do 18 sati dok prodajni objekti na Božić, 7. januara mogu biti zatvoreni.

Iz "Gradskih pijaca” saopštili su i da zelene pijace 7. januara neće raditi a da će, tog dana pijace „Zemun”, "Banovo brdo”, „Bele vode” i „Dušanovac” raditi skraćeno, od 6 do 13 časova.

Otvoreni tržni centar – Novi Beograd "Buvljak”), "Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom” na Miljakovcu i Pijaca cveća Tržni centar „Krnjača” 7. januara neće raditi, objavljeno je na sajtu gradske uprave.

"Parking servis" saopštio je i da se 7. januara na uličnim parkiralištima u zoniranim delovima grada parkiranje neće naplaćivati.

Tada će biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Starine Novaka 22, Kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51.

Ove poslovnice će 6. januara imati skraćeno radno vreme i biće otvorene za sve korisnike do 15.30 časova.

Sve javne garaže i posebna parkirališta biće neprekidno otvoreni u dane praznika i radiće po ustaljenom sistemu naplate parkiranja.

Služba za prenos vozila - "pauk " će 7. januara raditi po režimu koji se primenjuje tokom vikenda, najavljeno je iz "Parking servisa".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track