BESPLATNE RADIONICE: Druženje sa umetnicima i sportistima u Dečjem kulturnom centru
Foto: Reuters

Dobra zabava za zimski raspust

BESPLATNE RADIONICE: Druženje sa umetnicima i sportistima u Dečjem kulturnom centru

Beograd -
Od ponedeljka 12, pa do 17. januara, deca i mladi imaće priliku da zapevaju sa Đorđem Davidom i Ivanom Peters, da odigraju partiju šaha sa Alisom Marić i da učestvuju u baletskim, likovnim, animiranim, muzičkim i lutkarskim radionicama

BEOGRAD - Decu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta u Dečjem kulturnom centru Beograd tokom zimskog raspusta očekuju brojne besplatne kreativne radionice i druženje sa uspešnim umetnicima i sportistima.

Od ponedeljka 12, pa do 17. januara, deca i mladi imaće priliku da zapevaju sa Đorđem Davidom i Ivanom Peters, da odigraju partiju šaha sa Alisom Marić i da učestvuju u baletskim, likovnim, animiranim, muzičkim i lutkarskim radionicama.

Broj mesta je ograničen, pa je potrebno prijaviti se na željenu radionicu na broj telefona 011/ 32 42 011 ili mejlom na zimskeradionice@dkcb.rs.

Dečji kulturni centar Beograd, pored toga što tokom školske godine organizuje umetničke i sportske radionice, festivale, pozorišne predstave, tribine, koncerte, izložbe i druge kulturno-obrazovne programe, svakog raspusta pokloni deci i mladima interesantne programe i aktivnosti u svojim ateljeima i studijima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track