SAOBRAĆAJKA U RIPNJU: Jedan osoba povređena u sletanju vozila s puta

Noć u Beogradu

SAOBRAĆAJKA U RIPNJU: Jedan osoba povređena u sletanju vozila s puta

Beograd -
Sa povredama glave, grudnog koša i pod sumnjom da ima prelom kostiju desnog stopala osoba je prevezena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura

BEOGRAD - Jedna osoba je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 23.20 časova u Avalskoj ulici u Ripnju, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Sa povredama glave, grudnog koša i pod sumnjom da ima prelom kostiju desnog stopala osoba je prevezena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

Nesreća dogodila kada je vozilo sletelo sa puta i udarilo u banderu, objasnila je portparol Hitne pomoći.Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 100 intervencija od kojih 11 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 256 intervencija od kojih 58 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari i psihijatrijski bolesnici, dodala je portparol Hitne pomoći.Macura je savetovala da se obrati pažnja na psihijatrijske i neurološke pacijente, koji su pretrpeli šlog, a meteoropatama da u svemu budu umereni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track