(VIDEO) SKOJEVCI NA VRAČARU DEMONSTRIRALI PROTIV BATINAŠA: Ukinuti komunalnu policiju u celoj Srbiji
Foto: Nebojša Mandić

Ogorčeni na njihovo ponašanje

(VIDEO) SKOJEVCI NA VRAČARU DEMONSTRIRALI PROTIV BATINAŠA: Ukinuti komunalnu policiju u celoj Srbiji

Beograd -
Komunalna policija već nekoliko meseci vrši represiju protiv građana Beograda i Srbije. Sprovode radnje portiv ustava, izjavio je jedan od članova SKOJ- a nazvaši komunalne policjace batinaškom organizacijom

BEOGRAD - Grupa članova Saveza komunističke omladine Jugoslavije organizovali su danas tačno u podne protest ispred sedišta Komunalne policije u Mekenzijevoj 31 na Vračaru zbog brutalnog i varvarskog ponašanja komunalne policije prema građanima.

Oko 18 skojevaca okupilo se ispred sedišta Komunalne policije, gde su istakli svoje zahteve.

- Komunalna policija već nekoliko meseci vrši represiju protiv građana Beograda i Srbije. Sprovode radnje portiv ustava Srbije. A problem je i to što ne smeju da dostavljaju lične podatke građana privatnim kompanijama, izjavio je jedan od članova SKOJ- a nazvaši komunalne policjace "batinaškom organizacijom".

Skojevci su inače istakli da "buržoazijska vlast" represijom želi da se obračuna sa siromašnim građanima, rasipajući novce pored Ministarstva unutrašnjih poslova na komunalnu policiju za kojom nema nikakve potrebe, a za čije potrebe se izdvaja novac naših građana.

Oni su takođe naglasili u ime NKPJ i SKOJ zahtev "buržoazijskoj vlasti" da se komunalna policija ukine kako u Beogradu, tako i u čitavoj Srbiji.

Okupljeni su se oko 13 časova u miru razišli.

( S.I.)

http://www.youtube.com/watch?v=jUTmVIdg-yo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track