Stefanović i Vesić Lazarevcu: Još žešće protiv narko-dilera, temelji za porodilište ove godine
Foto: Tanjug

Tribina

Stefanović i Vesić Lazarevcu: Još žešće protiv narko-dilera, temelji za porodilište ove godine

Beograd -
Ministar na tribini u Centru za kulturu Lazarevac naglasio i da će policija zajedno sa tužilaštvom tražiti najstrože kazne, posebno protiv onih koji prodaju drogu deci

Gradski menadžer Goran Vesić i Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova, učestvovali su danas na tribini u Centru za kulturu u Lazarevcu. Tom prilikom, Stefanović je najavio još žešću borbu protiv narko dilera, a gradski menadžer izgradnju porodilišta u ovoj beogradskoj opštini.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović očekuje od policije još veće zaplene droge širom Srbije i ističe da će borba protiv narko dilera biti još žešća, prenosi Tanjug.

On je na tribini u Centru za kulturu Lazarevac naglasio i da će policija zajedno sa tužilaštvom tražiti najstrože kazne, posebno protiv onih koji prodaju drogu deci. Stefanović je podsetio da je u borbi protiv narko trafikinga u Lazarevcu policija imala nekoliko akcija, a da je u poslednjoj među uhapšenima bio i jedan policajac.

Građani Lazarevca su na tribini, u kojoj su učestvovali i brojni predstavnici gradske vlasti, postavili niz pitanja i u vezi s komunalnom infrastrukturom i problemima s kojima se susreću u toj gradskoj opštini.

Gradski menadžer Goran Vesić najavio je da će u ovoj godini biti postavljen kamen temeljac za izgradnju porodilišta. Na teritoriji ove beogradske opštine, takođe u ovoj godini, biće urađeno devet ulica, u ukupnoj vrednosti od 42 miliona dinara. Vesić je naveo i da je nova gradska vlast, kroz uštede, racionalizacije u poslovanju javnih preduzeća i domaćinsko ponašanje, uspela da obezbedi sredstva za rešavanje problema svih građana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track