Prevrnuo se u saobraćajki u Sremčici

Hitna pomoć

Prevrnuo se u saobraćajki u Sremčici

Beograd -
U udesu koji se dogodio oko 3.30 u Sremčici, kod specijalnog zavoda prema Moštanici, u prevrtanju povređene su dve osobe koje su prevezene u Urgentni centar

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe povređene, a lekarima su se najčešće javljale osobe sa hipertenzijom i respiratorni bolesnici sa visokom temperaturom, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 3.30 u Sremčici, kod specijalnog zavoda prema Moštanici, prevrnuo se automobil i tom prilikom povređene su dve osobe koje su prevezene u Urgentni centar, rekla je Macura.

Muškarac, vozač, starosti 25 godina žalio se na bol u vilici i na razderotinu na bradi, dok je drugi muškarac starosti, takođe, oko 25 godina koji se nalazio na mestu suvozača zadobio povredu gornje vilice, istakla je Macura.

Oko 20.40 dogodio se saobraćajni udes u Radničkoj ulici, ali je muškarac starosti oko 29 godina, motociklista, tom prilikom prošao bez povreda i odbio pregled i prevoz u bolnicu, kazala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 104 intervencije od kojih 16 na javnom mestu, a za protekla 24 sata 224 od kojih 43 na javnom mestu, precizirala je Macura.

Ona je savetovala hroničnim bolesnicima koji imaju anginu pektoris da se pričuvaju da ranije krenu na posao, da ne trče za prevoznim sredstvom i umerenost u fizičkim poslovima.

Macura je poručila i da je potrebno biti oprezan u saobraćaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track