VESIĆ NIJE ZADOVOLJAN: Izvođač će biti kažnjen ako probije rok u Vojvode Stepe
Foto: Beoinfo

Gradski menadžer o dinamici radova

VESIĆ NIJE ZADOVOLJAN: Izvođač će biti kažnjen ako probije rok u Vojvode Stepe

Beograd -
Prema ugovoru koji je zatekao ovu gradsku vlast, penali za kašnjenje mogu biti naplaćeni tek posle 11. jula, kada je, prema ugovoru, predviđen završetak rekonstrukcije

BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da nije zadovoljan dinamikom radova u Ulici vojvode Stepe i da će izvođač radova biti kažnjen ako rekonstrukcija ne bude završena u predviđenom roku, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kako je navedeno, prema ugovoru koji je zatekao ovu gradsku vlast, penali za kašnjenje mogu biti naplaćeni tek posle 11. jula, kada je, prema ugovoru, predviđen završetak rekonstrukcije Vojvode Stepe."Grad insistira da radovi budu gotovi do predviđenog datuma.

U suprotnom za svaki dan kašnjenja biće naplaćeni veliki penali i taj izvođač neće više biti u prilici da radi ni jedan projekat u Beogradu, jer će biti stavljen na "crnu listu", rekao je Vesić.On je dodao da je projekat loš, jer se nikada u Beogradu nije desilo da se ođednom zatvori ulica od 4,5 kilometara.

Vesić je naveo da je prema projektu predviđeno da se 10. aprila otvori prva, a 25. aprila druga rekonstruisana deonica, koja uključuje potez od Ulice Save Maškovića do marketa "Super Vero".Prema njegovim rečima, on će primiti zakupce prostora iz Vojvode Stepe, koji zbog radova imaju i do 70 odsto manji promet, kako bi im se pomoglo da prevaziđu ovaj period.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track