Najnovije vesti

Diplome za najbolje inženjere

Povodom Dana studenata

Diplome za najbolje inženjere

Beograd
Oko pet stotina diploma dodeljeno je strukovnim inženjerima koji su uspešno okončali studije na jednom od sedam osnovnih studijskih programa

BEOGRAD - Povodom Dana studenata, 4. aprila u Visokoj školi elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu, organizovana je svečana dodela diploma inženjerima elektrotehnike i računarstva.

Oko pet stotina diploma dodeljeno je strukovnim inženjerima koji su uspešno okončali svoje studije na jednom od sedam osnovnih studijskih programa (Automatika i sistemi upravljanja vozilima, Elektronika i telekomunikacije, Nove energetske tehnologije, Računarska tehnika, Audio i video tehnologije, Nove računarske tehnologije i Elektronsko poslovanje) odnosno na šest programa specijalističkih studija (Elektronika i telekomunikacije, Nove računarske tehnologije, Multimedijalne tehnologije i digitalna televizija, Nove energetske tehnologije, Sigurnost informaciono komunikacionih sistema i Mehatronika).

Diplomcima je najavljena mogućnost nastavka studija na master strukovnim studijama koje će se realizovati na dva studijska programa: Elektrotehničko inženjerstvo i Računarsko inženjerstvo.

Uvođenjem master studija otvara se mogućnost za dalje školovanje kao i za sticanje novih znanja i veština. Zahvaljujući profesionalnim i tehničkim kapacitetima, Visoka škola elektrotehnike i računarstva, spremno dočekuje studente master studija.

Foto: Visoka škola elektrotehnike i računarstva
Foto: Visoka škola elektrotehnike i računarstva

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...