Diplome za najbolje inženjere

Povodom Dana studenata

Diplome za najbolje inženjere

Beograd -
Oko pet stotina diploma dodeljeno je strukovnim inženjerima koji su uspešno okončali studije na jednom od sedam osnovnih studijskih programa

BEOGRAD - Povodom Dana studenata, 4. aprila u Visokoj školi elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu, organizovana je svečana dodela diploma inženjerima elektrotehnike i računarstva.

Oko pet stotina diploma dodeljeno je strukovnim inženjerima koji su uspešno okončali svoje studije na jednom od sedam osnovnih studijskih programa (Automatika i sistemi upravljanja vozilima, Elektronika i telekomunikacije, Nove energetske tehnologije, Računarska tehnika, Audio i video tehnologije, Nove računarske tehnologije i Elektronsko poslovanje) odnosno na šest programa specijalističkih studija (Elektronika i telekomunikacije, Nove računarske tehnologije, Multimedijalne tehnologije i digitalna televizija, Nove energetske tehnologije, Sigurnost informaciono komunikacionih sistema i Mehatronika).

Diplomcima je najavljena mogućnost nastavka studija na master strukovnim studijama koje će se realizovati na dva studijska programa: Elektrotehničko inženjerstvo i Računarsko inženjerstvo.

Uvođenjem master studija otvara se mogućnost za dalje školovanje kao i za sticanje novih znanja i veština. Zahvaljujući profesionalnim i tehničkim kapacitetima, Visoka škola elektrotehnike i računarstva, spremno dočekuje studente master studija.

Foto: Visoka škola elektrotehnike i računarstva
Foto: Visoka škola elektrotehnike i računarstva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track