GOLA DEVOJKA SA IGLOM U RUCI: Horor u zemunskoj zgradi!

Zastrašujuće

GOLA DEVOJKA SA IGLOM U RUCI: Horor u zemunskoj zgradi!

Beograd -
Dugogodišji stanar ove zgade, S. Ć. i njegov dvadesetčetvorogodišnji sin zgranuli su se kada su ispred ulaznih vrata zatekli užasavajuću scenu

Stanovnici zgrade u samom centru Zemuna, ostali su u šoku nakon što ih je jedne večereri u ulazu dočekao užasan prizor - mlada devojka, svučena do pojasa sedela je i klatila se na stepenicama sa iglom zabodenom u venu!

Sve se dogodilo pre dva dana, oko osam časova uveče. Dugogodišji stanar ove zgade, S. Ć. i njegov dvadesetčetvorogodišnji sin zgranuli su se kada su ispred ulaznih vrata zatekli užasavajuću scenu.

- Devojka je imala manje od trideset godina. U početku nisam znao da li je pijana ili drogirana! Ne daj bože nikome! Videlo se da nije pri sebi i da je pod uticajem neke supstance. Bila je naga do pojasa i suknja joj je bila zadignuta. Klatila se, kolutala očima…

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

U međuspratnom prostoru, ovaj čovek je pronašao dno pivske limenke u kojoj je, kako veruje, kuvan heroin.- Unutra je vata i vide se tragovi paljenja. Osim šprica i igle, ovo je još jedan dokaz da se radi o narkomanima. U zgradi ima male dece, odmah ispod nas žive dve devojčice. Šta da su one naletele na ovakvu scenu? Ne smem ni da zamislim do čega bi možda došlo – priča zabrinuti muškarac.On kaže da ovo nije prvi put da u ulazu zgrade zatiče ljude pod dejstvom opijata.- Pre par godina, u ulaz je takođe ušla jedna ženska osoba. Isto je sedela na stepenicama. Upitao sam je šta radi, a ona mi je odgovorila da čeka autobus. Zamislite!

Foto: Ilustracija/Kurir
Foto: Ilustracija/Kurir

I ostali stanari su prilično šokirani. Biserka P. kaže da je uplašena za bezbednost svog sina koji pohađa osnovnu školu.- Ovome se mora stati na put. Neko može da nastrada. Devojka se drogirala u našem ulazu. Bilo ko je mogao da naiđe! Strah me je da izađem iz stana, a kamoli dete da pustim napolje - govori očajna žena.Na prvom spratu naišli smo na još jednu mladu stanarku, koja nam je ispričala da “ovo nije ništa novo” i da je pre nekoliko godina preskočila muškarca koji je u pridzemlju ležao na stepenicama. Pored njega je bila igla.- Vraćala sam se iz grada i bilo je oko dva sata posle ponoći. Vrata od ulaza u zgradu bila su otključana, pa sam ih gurnula. Ispred mene ležao je muškarac. Prvo sam pomislila da se onesvestio, a onda sam ugledala špric. Bio je gotovo bez svesti. Brzo sam ga preskočila i pobegla u stan.

U pokušaju da spreče dalji tok ovih užasnih događaja, stanari su na ulaz nalepili obaveštenje, kojim apeluju da se vrata nikako ne ostaljaju otključana.Ovaj deo Zemuna, koji pripada samom centru, važi za miran, porodični kraj, gde se svi osećaju sigurno.Međutim, ovim incidentima bezbednost stanara je dovedena u pitanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track