KRVAVA NOĆ U BEOGRADU: Muškarac (35) u Surčinu uboden nožem
Foto: Nebojša Mandić

Hitna pomoć

KRVAVA NOĆ U BEOGRADU: Muškarac (35) u Surčinu uboden nožem

Beograd -
Muškarac star oko 35 godina je oko 21.40 časova u Đakovačkoj ulici, u Surčinu zadobio ubodnu ranu u predelu grudnog koša sa prednje strane, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu jedan muškarac je uboden nožem, a starija žena je povređena kao pešak u saobraćaju, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 35 godina je oko 21.40 časova u Đakovačkoj ulici, u Surčinu zadobio ubodnu ranu u predelu grudnog koša sa prednje strane, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

Žena stara oko 77 godina je kao pešak oko 20.45 časova u Remetinskoj ulici u Kumodražu zadobila povrede glave i leve natkolenice, a prevezena je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Macura je dodala da je muškarac star oko 64 pokušao oko 23.30 časova samoubistvo na javnom mestu ispred jednog restorana u Zemunu.

On je sa prostrelnom ranom glave i u besvesnom stanju prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, objasnila je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 101 intervenciju od kojih 14 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 226 intervencija od kojih 41 na javnom mestu, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari i srčani bolesnici, dodala je Macura.Portparol Hitne pomoći je savetovala nošenje adekvatne odeće i kišobrana, a astmatičarima redovnu terapiju i da se obrate lekaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track