HAOS U VIŠNJIČKOJ BANJI: Izgoreli stanovi i krov zgrade, eksplodirala tri automobila
Foto: Printzscreen RTV Pi

Nema povređenih

HAOS U VIŠNJIČKOJ BANJI: Izgoreli stanovi i krov zgrade, eksplodirala tri automobila

Beograd -
Požar je izbio u ulici Romena Rolana, kada je izgoreo krov zgrade, a stanari svedoče i da se čula eksplozija na dva automobila

BEOGRAD - U Ulici Romena Rolana u beogradskom naselju Višnjička Banja rano jutros je izbio požar, u stambenoj zgradi, u kojem niko nije povređen, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ekipa Hitne pomoći iz predostrožnosti dežura na licu mesta, rekla je Macura i dodala da je dojava o požaru stigla u 04.47 časova.

Kako je RTV Pink objavila izgorelo je više stanova i automobila. Požar je izbio oko 3.20 sati a prvo su se zapalili automobili odakle se plamen proširio na stanove u blizini parkiranih vozila. vatra je zahvatila i oštetila 5 stanova, a zatim se plamen proširio i na krov zgrade.

Kako je prenela RTS, u požaru, koji je izbio oko 03.40 časova, izgoreo je krov zgrade, a vatra je lokalizovana angažovanjem devet vatrogasnih vozila sa 31 vatrogascem.

Prema svedočenjima stanara, čula se i eksplozija na dva automobila ispred zgrade, a istraga će utvrditi uzrok požara, prenela je RTS.

- Prvo kada sam video vatru pozvao sam vatrogasnu brigadu. Uspeo sam da iznesem nešto iz stana. Ti automobili nisu goreli slučajno, ali će istraga sve pokazati, rekao je Avram Izrarel jedan od očevidaca ovog požara.

Na zgradi i vozilima je pričinjena znatna materijalna šteta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja