(VIDEO) MNOGO SMO JAKI: Beograđani golim rukama pomerili auto da prođe autobus 18!
Foto: Printscreen Facebook Uživo Iz Beogradskih Tramvaja I Buseva

Svaka čast!

(VIDEO) MNOGO SMO JAKI: Beograđani golim rukama pomerili auto da prođe autobus 18!

Beograd -
Momci koji su su se vozili autobusom na liniji 18 su rešili da uzmu stvar u svoje ruke i pomere ga golim rukama

Autobus na liniji 18 danas nije mogao da saobraća jer se automobil marke BMW pokvario na sred puta i tako napravio jednočasovni zastoj.

Momci koji su su se vozili ovim autobusom i vozači koji su se tu zatekli, rešili su da uzmu stvar u svoje ruke i pomere ga golim rukama.

Tako je nastao ovaj video snimak koji je zabeležila putnica autobusa Olga. Ona je toliko bila oduševljena njihovom akcijom da je odlučila da ih pohvali na društvenim mrežama:

"Sve pohvale momcima iz 18-ice koji su danas pomerili auto sa puta koji se pokvario i napravio jednočasovni zastoj. Naime, auto je automatik, te su zbog toga udružili snage i podigli ga. Solidarnost radi opšte koristi - na nivou. Bravo momci, zaslužen aplauz.", napisala je Olga u fejsbuk grupi "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva".

Pogledajte kako su momci demonstrirali svoju snagu.

Sve pohvale momcima iz 18-ice koji su danas pomerili auto sa puta koji se pokvario i napravio jednočasovni zastoj. Naime, auto je automatik, te su zbog toga udruzili snage i podigli ga. Solidarnost radi opšte koristi - na nivou. Bravo momci, zaslužen aplauz.Olga

Posted by Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva on Thursday, 11 June 2015

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track